plogo
Praktijkadres:
Oude Amersfoortseweg 315
telefoon 035-7720042 (werkdagen 9.00-9.30 uur)
mobiel 06 5462 5429
fax 084-7314567
email keesreijn@kredo.nl

skype hilversum 1223 
Kees Reijn, wie is dat?

Iets over mijzelf dus.

Bij het Atma-Instituut in Amersfoort en Amsterdam deed ik de beroepsopleiding Hypnotherapie.
Een opleiding waarbij ook allerlei andere therapievormen aan de orde kwamen, zoals regressie, reincarnatietherapie, geleide fantasie, werken met je innerlijke gids, relatietherapie, RET, NLP, Transactionele Analyse, voice dialogue, bio-energetica, ademtherapie.
Daarna volgde ik verschillende aanvullende cursussen en opleidingen, zoals therapie met kinderen, hulpverlening bij seksuele misdrijven, Redwood workshop, Gordon training, seksuele diversiteit, homospecifieke hulpverlening, hulp bij burnout, stressmanagement, TimeLine coaching, aurahealing, EMDR, faalangsttraining, behandeling van angsten en dwanghandelingen.

Mijn opleiding Klassieke Oosterse en Westerse Massagetechnieken deed ik in Amsterdam aan de School voor Massage en Bewegingstechnieken.
Aanvullende cursussen volgde ik o.a. bij Robin Kool, Daniel Witvliet, Ad Zeeuwen en Nirav da Costa. Daar maakte ik kennis met acupressuur, bodyreading, intuitieve massage, tantra, tao, polariteitsmassage, pulsingmassage, shiatsu, lichaamswerk, rebalancing en neuromassage.
Door de opleiding Lichaam en Bewustwording bij True Body kreeg ik inzichten en handvatten voor het geven van lichaamsgerichte therapie. Vanuit die verschillende bronnen heb ik mijn eigen manier van behandelen ontwikkeld.
En voor wie zelf wil leren masseren geef ik nu  massagecursussen.

Als communicatie- en organisatieadviseur ben ik regelmatig betrokken bij werving, selectie, veranderingsprocessen en persoonlijke begeleiding. Ik volgde trainingen bij o.a. Bora Lensky en Nieuwe Dimensies en kwam zo in contact met diverse testtechnieken, effective change management, zelfmanagement en energetisch management. Ik werkte mee aan aids-preventieprojecten en trajecten voor personal coaching. Ik ontwikkelde een methode om snel en effectief kandidaten te testen en een persoonlijke kenschets te maken.

Bij het Instituut voor Mentaal-Emotieve Training (IMET) werd ik opgeleid tot mentaal-emotief trainer. De mentaal-emotieve training is een bijzondere aanpak voor eetstoornissen, angsten, dwanghandelingen, identiteitsstoornissen en verslavingen.

Bij instituut Merlijn te Nuland deed ik de opleiding mediation en sinds 2003 ben ik ook werkzaam als mediator.

Ik heb een licentie van het Instituut voor Eclectische Psychologie (IEP) in Nijmegen voor het maken van metaprofiel-analyses.

Ik heb sinds 1988 gewerkt in Amsterdam, Hilversum, Eindhoven en Bussum.

Ik ben geregistreerd bij en gelicentieerd als registertherapeut door de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten) en de SRBAG (Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Geneeswijzen) e.v.a.

ks1208 

nbvh logo 
 
srbag-logo 
 
 masseur
 
mcc
 
 emcc
 
 pbh
 
 irph
 
rozehulp