logo
Praktijkadres:
Oude Amersfoortseweg 315
telefoon 035-7720042 (werkdagen 9.00-9.30 uur)
mobiel 06 5462 5429
fax 084-7314567
email keesreijn@kredo.nl

skype hilversum 1223
 

Ik behandel alleen op afspraak.

Je kunt een afspraak maken per telefoon 035-7720042 of mobiel 06 5462 5429.
Op het vaste nummer ben ik persoonlijk bereikbaar op werkdagen van 9.00-9.30 uur.

Je kunt ook een email sturen aan keesreijn@kredo.nl

Het is handig als je daarbij alvast aangeeft om welk probleem het gaat.

Korte behandelperioden
Ik streef naar korte behandelperioden. Meestal maak ik tijdens het intakegesprek vijf vervolgafspraken. Vaak is dat genoeg, soms ook niet. Het ligt eraan wat we in de loop van die vijf afspraken tegenkomen. Het kan zijn dat door het wegvallen van een klacht ook andere klachten verdwijnen. Het kan ook zijn dat we tijdens het behandeltraject op nieuwe dingen stuiten die vooraf nog niet zo duidelijk aan de oppervlakte waren gekomen. Hoe dan ook, na vijf afspraken bekijken we wat het resultaat is geweest. In de meeste gevallen kunnen we de behandeling dan afronden, soms zullen nog nieuwe afspraken nodig zijn.

Afspraakmogelijkheden
De mogelijkheden zijn natuurlijk afhankelijk van jouw en mijn agenda. Meestal zal ik je snel kunnen uitnodigen voor een intakegesprek, waarna de behandeling op korte termijn kan beginnen.
Ik behandel gewoonlijk op vier momenten per dag: 10:00 uur, 12:00 uur, 14.00 uur en 16:00 uur, bij uitzondering soms ook om 20:00 uur. Dat heeft ermee te maken dat ik voor elke afspraak anderhalf uur reserveer in mijn agenda. We kunnen daarvan gebruiken wat nodig is.
Ik behandel niet op vrijdagavonden en in het weekend.

Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek zullen wij samen je probleem verkennen en kijken hoe we het het beste kunnen aanpakken. We leren elkaar dan beter kennen en we maken een 'quick scan' van je situatie en de dingen waar je vaak last van hebt. Verder bespreken we je vragen over mijn behandelingsmethoden en de kosten. Vervolgens plannen we vijf afspraken.

Tijdsbeslag
Per afspraak reserveer ik anderhalf uur in mijn agenda. We hebben daardoor ruimschoots de tijd om aan je probleem te werken, zonder een wachtkamer vol met mensen die denken 'ben ik nou nog niet aan de beurt?!'. Dat geeft rust en ruimte voor resultaat.
Dat wil niet zeggen dat elke afspraak anderhalf uur in beslag neemt. De ene keer zal dat wel zo zijn, de andere keer is misschien een uur of zelfs een half uur genoeg voor dat moment. Bijvoorbeeld omdat we alleen het resultaat willen bespreken van praktische opdrachten. Ik spreek ook wel eens af om een tijdje via email, msn of skype contact te houden en dan pas weer een volgende afspraak te maken. Dat zal bijvoorbeeld gebeuren als je bepaald gedrag in je eigen omgeving gaat oefenen.

Frequentie
Gewoonlijk maak ik afspraken met een tussenruimte van twee weken. Dan is er ruimte genoeg om de effecten van een sessie te laten doorwerken of bepaalde opdrachten uit te voeren. Op die manier duurt een behandelperiode van vijf afspraken dus ongeveer 2,5 maand.
Soms zullen we (een tijdje) kiezen voor een kortere of langere tussentijd. Bijvoorbeeld als je acute nood hebt, waarbij ik je intensiever ga begeleiden of als we ervoor kiezen om wat massagebehandelingen in te plannen om je eerst beter te ontspannen of meer contact op te bouwen met je gevoel. Het effect is dan beter als de behandelingen elkaar sneller opvolgen.

Kosten
Je betaalt alleen de tijd die je daadwerkelijk gebruikt. Dus als ik anderhalf uur in mijn agenda heb gereserveerd en de afspraak heeft uiteindelijk 1 uur in beslag genomen, dan betaal je 1 uur. De kosten worden berekend per 'aangebroken' halfuur.

Het intakegesprek en de behandelingen kosten 45,-- per halfuur, inclusief btw. Als de behandelingskosten voor jou te hoog zijn, kunnen we er samen een betalingsregeling voor treffen. Bij zo'n regeling smeren we de kosten over een langere tijd uit. Je betaalt dan een vast maandbedrag dat past bij je mogelijkheden.

Verschillende zorgverzekeraars vergoeden de behandelingskosten geheel of gedeeltelijk. Of je voor vergoeding in aanmerking komt, kun je nakijken in je eigen verzekeringsvoorwaarden.
In sommige gevallen kun je de kosten verhalen op derden. Zo kun je bij geweldsmisdrijven een beroep doen op het Schadefonds Geweldsmisdrijven. Clienten met een bijstandsuitkering kunnen mogelijk een beroep doen op de bijzondere bijstand. Verder kun je de kosten misschien als bijzondere ziektekosten aftrekken van de inkomstenbelasting.

Laat je dus niet tegenhouden door de kosten!
We kunnen vrijwel altijd een oplossing bedenken waardoor je toch bij mij aan de slag kunt.

Voor de kosten krijg je eenmaal per maand een nota. Je kunt betalen via een doorlopende incassomachtiging of door eigen overmaking binnen 8 dagen na de nota.

Massage
Een massage kost 30,-- per half uur. Een volledige lichaamsmassage duurt een uur, deelmassages ongeveer een half uur.
Massagebehandelingen zijn goedkoper als je meer afspraken tegelijk maakt ('seriebehandeling'):

Voor wie zelf wil leren masseren, geef ik massagecursussen. Zie www.masserenleren.nl